FoneLab-logoAndroid Data Recovery

Aiseesoft FoneLab Android Data Recovery Gebruikersrecensies

Begin NOOITReviews 178

2023-08-28Begin NOOIT

Mijn foto's opgeslagen

Door Cunningham

Ik liet mijn telefoon in het water vallen en dacht dat mijn foto's voor altijd verdwenen waren. FoneLab heeft ze uiteindelijk gered.

2023-05-18Begin NOOIT

Teksten hersteld

Door Gallagher

Per ongeluk heb ik al mijn berichten verwijderd, maar FoneLab bracht ze in een flits terug!

2022-07-05Begin NOOIT

Oproeplogboeken opgeslagen

Door Kennedy

Mijn oproeplogboeken verdwenen en ik had ze nodig voor mijn werk. FoneLab voor Android hielp ze terug te krijgen. Het heeft echt geweldig werk geleverd.

2021-12-14Begin NOOIT

Krachtig herstelhulpmiddel

Door Carlson

Ik maak me nooit zorgen over verloren gegevens. FoneLab Android Data Recovery is de beste oplossing!

2023-08-28Begin NOOIT

Mijn foto's opgeslagen

Door Cunningham

Ik liet mijn telefoon in het water vallen en dacht dat mijn foto's voor altijd verdwenen waren. FoneLab heeft ze uiteindelijk gered.

2023-05-18Begin NOOIT

Teksten hersteld

Door Gallagher

Per ongeluk heb ik al mijn berichten verwijderd, maar FoneLab bracht ze in een flits terug!

2022-07-05Begin NOOIT

Oproeplogboeken opgeslagen

Door Kennedy

Mijn oproeplogboeken verdwenen en ik had ze nodig voor mijn werk. FoneLab voor Android hielp ze terug te krijgen. Het heeft echt geweldig werk geleverd.

2021-12-14Begin NOOIT

Krachtig herstelhulpmiddel

Door Carlson

Ik maak me nooit zorgen over verloren gegevens. FoneLab Android Data Recovery is de beste oplossing!

2020-09-24Begin NOOIT

Sterk aanbevolen

Door Brad

Ik heb mijn verloren herinneringen teruggevonden met FoneLab. voor Android. Gemakkelijk, efficiënt en een echte dataredder.

2019-07-31Begin NOOIT

Ongelofelijk product

Door Reynolds

Een onmisbare tool voor Android-gebruikers! Ik raak niet in paniek als ik per ongeluk weer iets verwijder.

2018-11-07Begin NOOIT

Dankzij deze gratis software

Door Ali

Door Mary 2015-02-08 Het herstelde al mijn verloren contacten! Dit Android-gegevensherstel heeft me echt gered! Al mijn contacten verdwenen nadat mijn Samsung-telefoon in het water was gevallen. Dankzij deze gratis software. Het hielp me al mijn contacten terug te krijgen.

2017-12-20Begin NOOIT

partituur

Door Daniel

Ik heb per ongeluk enkele foto's van mijn Samsung Galaxy S6 verwijderd. Nu kan ik uw gratis software gebruiken om niet alleen een voorbeeld te bekijken maar die foto's te herstellen. Score!

2017-12-18Begin NOOIT

Uitstekend

Door oLIVER

Hielp met het herstellen van mijn verwijderde of verloren foto's en berichten. Maar u moet weten dat het niet 100% is om iets te herstellen. Ik denk dat het het beste is om enkele tutorials van deze site te lezen voordat je ervoor kiest om het te kopen.

2017-12-15Begin NOOIT

FoneLab voor Android

Door Vliegboter

Ik kocht een paar dagen geleden FoneLab voor Android om enkele van mijn verwijderde foto's te herstellen. Het werkte prima.

2017-12-13Begin NOOIT

Feedback

Door Eric Bailey

Dit FoneLab voor Android helpt me om mijn verwijderde Android-bestanden te herstellen, sms-berichten, foto's en oproeplogboeken zijn allemaal toegankelijk. Maar om eerlijk te zijn, denk ik niet dat het herstelproces het beste is. Het kan beter zijn. Ik hoop dat je het kunt verbeteren.

2017-12-13Begin NOOIT

Nuttig

Door GiGi

Ik heb eindelijk USB-foutopsporing op mijn Samsung-telefoon ingeschakeld, bedankt voor de hulp! Dit programma kan mijn verloren sms-berichten echt herstellen.

2017-12-13Begin NOOIT

Five Star

Door Mary7787

Makkelijk vijf sterren. Dit programma werkt goed voor mij. Het hielp me om mijn verwijderde foto's van mijn Samsung-telefoon te herstellen met eenvoudige klikken, hoewel er wat gewacht werd tijdens het proces, maar ik ben blij met het resultaat.

2017-12-12Begin NOOIT

Beste app voor herstel

Door Wendy

Beste app voor herstel.

2017-12-12Begin NOOIT

Aanbevolen

Door Jake Barnes

FoneLab voor Android is een geavanceerd herstelprogramma voor Android-bestanden, u kunt het gebruiken om verloren, verwijderde en beschadigde Android-gegevens te herstellen, inclusief sms-berichten, contacten, foto's en meer.

2017-12-12Begin NOOIT

GOED GEDAAN

Door Steve

Fonelab heeft goed werk geleverd. Deze Android-software voor gegevensherstel is zeer professioneel en voldoet volledig aan mijn eisen.

2017-12-12Begin NOOIT

Ik vind het een goede keuze

Door Albert John

Fonelab voor Android is een geweldige keuze voor mij. Het presteert uitstekend en is heel gemakkelijk te gebruiken. Het werkt ook voor meerdere Android-apparaten en herstelt volledig veel verschillende bestanden, ongeacht de redenen voor gegevensverlies.

2017-12-10Begin NOOIT

Geniet ervan

Door Cynthia Moy

Mijn scherm is vergrendeld en ik wil het niet rooten om de gegevens op mijn telefoon te bekijken. Na het zoeken op Google, en ik vind deze software, en probeer het. Het kost me minuten om de gegevens erin terug te krijgen.

2017-12-10Begin NOOIT

Hou ervan

Door Jamie

Deze Android-tool voor gegevensherstel is zo geweldig. Het hielp me om de verwijderde sms-berichten snel te herstellen. Ik zou dit programma willen aanbevelen. Het zou de beste moeten zijn!

2017-12-10Begin NOOIT

Uitstekend

Door Sarah

Een mislukte rooting heeft alle bestanden op mijn LG Nexus 5X gewist. Deze Android-tool voor gegevensherstel helpt me deze verwijderde contacten, berichten, oproeplogboeken, etc. terug te krijgen. Hiermee kan ik specifieke bestanden selecteren om te herstellen. Heel handig.

2017-12-07Begin NOOIT

Leuke app

Van Carter

Ik heb deze app voornamelijk gekocht om een ​​zeer belangrijke video te herstellen. Het biedt de videocategorie voor mij om snel de video te vinden. Vervolgens werd de verloren video met één klik hersteld op mijn computer.

2017-12-07Begin NOOIT

Het aanbevelen!

Door Mrchiro

Een geweldige app voor het herstellen van foto's van Android!

2017-12-05Begin NOOIT

Korte beoordeling

Van Hank

Ja, u moet dit Android-gegevensherstel proberen. Krijg uw verloren gegevens gemakkelijk terug. Graag gedaan.

2017-12-05Begin NOOIT

Fantastisch product!

Door Carney

Ik heb gisteren per ongeluk enkele foto's op mijn Samsung Note 5 verwijderd. En deze Android-tool voor het herstellen van gegevens vindt ze gemakkelijk terug voor mij. Waardeer het erg!

2017-12-04Begin NOOIT

voortreffelijk

Door MG

Ik download deze app voor het herstellen van Android-gegevens gewoon gratis en probeer of het me kan helpen mijn verloren berichten te vinden. Dat kan het gemakkelijk aan!

2017-12-04Begin NOOIT

Niet slecht

Door Jonnan

Ik heb lang gewacht op het scannen. Ik dacht dat het zou mislukken, maar ik kreeg mijn berichten na enkele minuten terug.

2017-12-03Begin NOOIT

Noodzaak om te rooten

Door Master J

Al met al is het niet ingewikkeld om FoneLab voor Android te gebruiken om alle gewenste gegevens te herstellen. Maar je wordt eerst gevraagd om je Android te rooten, dat kan soms lastig zijn.

2017-11-30Begin NOOIT

Verbluffend FoneLab voor Android

Door Caroline

Ik geloof niet dat de verloren bestanden hersteld zullen worden. Maar FoneLab voor Android verbaast me echt. Het heeft mijn verwijderde berichten opgehaald. Ik vind dit echt geweldig.

2017-11-30Begin NOOIT

Whatsapp-herstel

Door Leo White

Ik heb FoneLab voor Android gedownload omdat ik WhatsApp-berichten en enkele foto's wil herstellen, ik heb ze enkele dagen geleden verwijderd, maar nu heb ik er echt spijt van gehad. Gelukkig werkte FoneLab voor Android. Ik weet niet of het alle Android-gegevens ondersteunt, maar WhatsApp is in orde. Ik hoop dat dit je kan helpen.

2017-11-30Begin NOOIT

het herstelde mijn sms

Door Angie Johnston

OK, het heeft mijn verwijderde sms hersteld. Ik kan deze sms-berichten gemakkelijk herkennen omdat ze rood zijn. Het is geweldig.

2017-11-29Begin NOOIT

Uitstekende software

Door Nikie

Ik heb dit gekocht zodat ik na een formaat wat verloren gegevens op mijn Samsung Galaxy-telefoon kon herstellen.

2017-11-28Begin NOOIT

Levensredder

Door Georges

Mijn vriend heeft zijn Samsung-telefoon gereset en wist niet dat de gegevens zouden worden gewist. Hij was erg van streek. Gelukkig kon dit programma zijn problemen oplossen. Jaren foto's opgeslagen.

2017-11-28Begin NOOIT

Bedankt

Door Peter

Heel erg bedankt voor het herstellen van mijn telefoon die zoveel belangrijke gegevens heeft verloren.

2017-11-28Begin NOOIT

werkt goed

Door bas

Eerlijk gezegd werkt dit Android-gegevensherstel goed voor mij. Het scant mijn Samsung Galaxy S7-gegevens in 3 minuten. En de herstelde sms-berichten met de volledige informatie met het verzenden en ontvangen van gegevens, telefoonnummer en contacten.

2017-11-25Begin NOOIT

Goed repareren

Door R. Hubbard

Mijn telefoon krijgt het mis en blijft in een lusherstartinterface. Ik ben blanco om deze fout te verwijderen. Mijn vriend introduceert dit programma voor mij en het is erg handig om u te helpen het probleem op te lossen.

2017-11-25Begin NOOIT

onder de indruk

Door Goodwin

Love love love deze herstelsoftware. Het heeft me geholpen om drie zeer belangrijke bestanden te herstellen.

2017-11-25Begin NOOIT

WhatsApp-foto's herstellen

Door Trucker

Ik ben behoorlijk onder de indruk van dit herstellende product. Ik vind en herstel veel verloren Whatsapp-berichten en bijgevoegde afbeeldingen.

2017-11-23Begin NOOIT

Zo krachtig

Door Gavalas

Ik krijg deze software van All-in-1 Bundle. En ik denk dat deze tool de beste is in deze bundel. Het helpt me om verwijderde gegevens te herstellen, de telefoon met zwart scherm te repareren en met één klik een back-up / herstel te maken. Zo krachtig.

2017-10-18Begin NOOIT

Heel erg bedankt

Door Maoris

Deze Android-software voor gegevensherstel is zo geweldig.

2017-10-17Begin NOOIT

Root vereist

Door Kay

Zal beter zijn als je niet hoeft te rooten. De waarheid is dat ik mijn nieuwe Samsung Galaxy Note 8 liever niet root, maar om de foto's te herstellen. Ik moet dat doen .........

2017-10-17Begin NOOIT

Krachtige

Door Gigi

Eerst probeerde ik de gratis versie. Het leek alsof het echt verwijderde Android-gegevens kon vinden. Ik heb alle gegevenscategorieën één voor één gecontroleerd en vervolgens gekocht.

2017-10-17Begin NOOIT

Wow!

Door Wendy

Ik heb het gekocht om enkele foto's te herstellen die door mijn vriend zijn verwijderd. Nu gebruik ik het voornamelijk om een ​​back-up te maken van sommige gegevens die ik niet rechtstreeks naar de computer kan overbrengen.

2017-10-15Begin NOOIT

Beveel het programma ten zeerste aan

Door Chris

FoneLab voor Android is erg goed! Hiermee kan ik de verwijderde contacten herstellen.

2017-10-14Begin NOOIT

Succesvol WhatsApp-herstel

Door Zoe

Deze software heeft WhatsApp-berichten en foto's opgehaald van mijn Samsung Galaxy Note S7. Zo behulpzaam !!!

2017-10-02Begin NOOIT

Leuk product

Door Ben

Er is een probleem met de root opgetreden en fonelab voor het ondersteuningsteam van Android heeft veel geholpen. Deze tool is erg handig. Al mijn oproeplogboeken zijn gevonden. Super goed!

2017-09-30Begin NOOIT

Iets wat ik wil zeggen

Door Lily

Ik hou echt van FoneLab voor Android. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Zoveel handige functies worden aangeboden en het heeft met succes mijn galerijafbeeldingen hersteld. Heel veel.

2017-09-27Begin NOOIT

Een beste Android-software van derden

Door Manna

Zo geweldig is het! FoneLab voor Android is erg handig en het helpt me om de ontbrekende sms-berichten op te halen.

2017-09-25Begin NOOIT

Beveel de software aan

Door Crystal

Veel dank aan FoneLab voor Android, omdat het met succes foto's herstelt die ik per ongeluk van mijn Samsung-telefoon heb verwijderd.

2017-09-23Begin NOOIT

Nuttig

Door Dave Brown

Ik gebruikte een Android-hersteltool, maar niemand is erg bevredigend totdat ik Aiseesoft FoneLab voor Android vond. Deze software is erg handig voor mij. Al mijn verwijderde contacten worden hersteld.

2017-09-18Begin NOOIT

Dankzij FoneLab Android Data Recovery

Door Linda

Ik heb mijn Sony-telefoon geformatteerd en ben al mijn belangrijke bestanden kwijtgeraakt, inclusief alle contacten en berichten van mijn familie, vrienden en collega's! Het is een massa voor mij! Met dank aan FoneLab Android Data Recovery om me te helpen bij een ramp!

2017-08-01Begin NOOIT

Top app voor fotoherstel

Door JR

Het resultaat is beter dan ik had verwacht.

2017-08-01Begin NOOIT

Het is perfect!!

Door Lewis

Het is perfect!!! Kon niet beter zijn! Dit Android Data Recovery helpt me snel alle verwijderde bestanden op mijn LG G3-telefoon te vinden en op te halen.

2017-07-29Begin NOOIT

Five Stars

Door Vinny

Heel goed! Het hielp me om verloren foto's op mijn Samsung Galaxy S6 edge te herstellen.

2017-07-29Begin NOOIT

Werkt goed!

Door Nick

Geweldige tool voor het herstellen van Android-gegevens

2017-07-28Begin NOOIT

Geweldige tool

Door Richard

Ik verloor veel belangrijke berichten vanwege een paar snelle tikken. Een vriend heeft me dit Android-herstel aanbevolen. Ik heb de gratis versie geprobeerd en het hielp me snel de verwijderde sms-berichten te vinden.

2017-07-25Begin NOOIT

Het werkt!

Van Collins

Ik gebruik deze Android-tool voor gegevensherstel om mijn verloren contacten te herstellen. Het werkt net als advertentie. Nu krijg ik al mijn verloren contacten terug. Ik gebruik trouwens Samsung Galaxy Note 5.

2017-06-18Begin NOOIT

Geweldig programma

Door Ucak

Ik heb dit programma vandaag gekocht in de hoop verwijderde berichten van mijn Android-telefoon op te halen. Na een proefperiode van een half uur krijg ik nu alle verwijderde sms-berichten terug op mijn computer. Geweldig programma.

2017-05-01Begin NOOIT

Eenvoudig programma

Door Rimon

Ik download deze software op mijn Windows 10-computer, er verschijnt een installatiefout, maar nadat ik het opnieuw heb geprobeerd, werkt het goed. Alle gegevens zoals contacten, belgeschiedenis en documenten worden eenvoudig naar mijn computer opgehaald.

2017-04-10Begin NOOIT

ik vind het leuk

Door Shimshi

Ik vind deze Android-tool voor gegevensherstel leuk. De fixeerfunctie is zeer krachtig om de gegevens uit mijn door water getrokken SAMSUNG-telefoon te extraheren.

2017-04-01Begin NOOIT

Geweldig, gegevens zijn nog steeds veilig

Door Martijn

Ik ben het wachtwoord voor schermvergrendeling van mijn telefoon vergeten. Ik heb ook veel software geprobeerd, maar ze werken allemaal niet. Uw software helpt me om toegang te krijgen tot alle gegevens erin. Geweldig, gegevens zijn nog steeds veilig.

2017-03-12Begin NOOIT

Geen zorgen om gegevens te verliezen

Door Bommel

FoneLab voor Android is goed met drie functies. Android-gegevensherstel is mijn favoriet. Het redt mijn verwijderde foto's. Ik gebruik ook de back-upfunctie om mijn telefoongegevens op te slaan. Ik wil geen gegevens meer verliezen!

2017-02-01Begin NOOIT

professioneel programma

Door Jenny Ryan

Deze professionele Android-software voor gegevensherstel helpt me om verloren contacten en berichten van mijn Huawei-telefoon gemakkelijk en effectief te herstellen! Het is echt een eenvoudig te gebruiken en slimme Android-software voor bestandsherstel voor gewone gebruikers!

2017-01-14Begin NOOIT

i like it

Door Lynn

Het werkt echt met mijn Samsung Galaxy Note, ik heb mijn contacten en oproeplogboeken terug gevonden! Hartelijk bedankt!

2016-12-17Begin NOOIT

Herstel verloren gegevens

Door Zoe

Dit programma is absoluut geweldige software om verloren gegevens van verschillende Android-telefoons te herstellen, het maakt de complexe taak om verloren bestanden in eenvoudige stappen te herstellen en voor iedereen haalbaar.

2016-07-30Begin NOOIT

Geweldig zoals het is

Door Jessica

Ik download een proefversie van dit Fonelab Android Data Recovery-programma om mijn contacten van de Samsung Galaxy S6 te redden, ik kon de ontbrekende contacten bekijken. Dus ik koop het om ze te herstellen. Het is erg handig, maar een beetje duur.

2016-07-12Begin NOOIT

Succes

Door Daniel

Ik was verdrietig toen ik mijn favoriete foto's verloor. Heel erg bedankt voor het helpen van me om de ontbrekende foto's van mijn LG G5-telefoon te herstellen.

2016-07-04Begin NOOIT

Goed gewerkt

Door Modishe

Zo goed! Ik heb het gebruikt om de sms-berichten met succes te herstellen. De herstelsnelheid is goed!

2016-06-30Begin NOOIT

Beveel het product aan

Door Lidia

Ik wil FoneLab voor Android bedanken. Het is gelukt om de galerijafbeeldingen van mijn HTC-telefoon te herstellen.

2016-06-20Begin NOOIT

Wil ik zeggen

Door Kesha

Niet erg gemakkelijk, maar het heeft eindelijk mijn berichten hersteld. Ik kwam het rootprobleem tegen en de klantenservice hielp me ermee door te gaan. Bedankt.

2016-05-22Begin NOOIT

Heel erg bedankt

Door Chris

Deze Android-software voor gegevensherstel is multifunctioneel. Het kan meer doen dan het herstellen van bestanden van Android.

2016-05-14Begin NOOIT

Heel goed

Door Unity Dey

Heel goed, ik wist niet dat ze tot voor kort bestonden. Gefeliciteerd.

2016-04-16Begin NOOIT

Beveel het programma ten zeerste aan

Door Helen Wong

Deze Android-software voor gegevensherstel is multifunctioneel. Het kan meer doen dan het herstellen van bestanden van Android.

2016-04-14Begin NOOIT

God

Door Josh

Wat een Jezus. Dit is de beste app die ik heb gebruikt. Mijn Samsung Galaxy S5 zit vast in de herstelmodus en ik ben blanco om hem naar normaal te slepen. Ik volg gewoon de stappen van het programma om het normaal te maken.

2016-03-14Begin NOOIT

Hou ervan

Door Sigler

Bij het gebruik van deze tool heb ik het probleem met het rooten van mijn HTC-telefoon. Na de hulp van uw ondersteuning heb ik mijn telefoon nu met succes geroot en kan ik mijn verwijderde gegevens op mijn telefoon scannen.

2016-02-24Begin NOOIT

Het leuk vinden

Door melon_kw

Ik ben dol op je nieuwe functies om een ​​back-up te maken en te herstellen. Ik maak regelmatig een back-up van mijn Android-telefoon en herstel de back-ups naar mijn telefoon, omdat ik een vergeetachtige man ben. Wauw. Het leuk vinden.

2016-02-15Begin NOOIT

Het helpt me veel

Door Evensopoet

Ik denk dat dit programma me meer kan helpen dan de iPhone-versie. Ik kan de telefoon normaal bedienen. Ik hoef alleen maar back-ups te maken met afbeeldingen, contacten van de telefoon. En het heeft me daarbij geholpen.

2016-02-01Begin NOOIT

Wat een handig programma

Door Alex

Ik maak verbinding met een Samsung S4 met een kapot scherm op de computer, voer uw software uit om de Broken Android Data Extraction te gebruiken om de gegevens op de kapotte telefoon te extraheren. Het werkte. Wat een handig programma.

2016-01-31Begin NOOIT

Nuttig

Door Evensopoet

Ik denk dat dit programma me meer kan helpen dan de iPhone-versie. Ik kan de telefoon normaal bedienen. Ik hoef alleen maar back-ups te maken met afbeeldingen, contacten van de telefoon. En het heeft me daarbij geholpen.

2016-01-20Begin NOOIT

Bedankt

Door Mike Shinn

Ik heb uw software gekocht om verwijderde sms-berichten op te halen. Het kost me ongeveer 5 minuten om de verwijderde berichten van mijn Android-telefoon terug te zetten naar mijn computer. Bedankt.

2016-01-04Begin NOOIT

Grote

Door IntlWoman

We hebben uw Android-herstelsoftware gekocht, maar de tool kon de verwijderde bestanden niet herstellen, omdat deze de telefoon niet kon 'rooten'. Na een proefperiode van meerdere keren is mijn telefoon geroot en kan ik mijn verwijderde bestanden nu herstellen. Super goed.

2015-12-27Begin NOOIT

Erg bedankt

Door Paul Wolff

De pincode van mijn telefoon is vergrendeld en kan niet naar mijn foto's erin komen. Uw software slaat mijn foto's van de vergrendelde telefoon op mijn computer op. Bedankt.

Go

Schrijf een recensie

1. Beoordeel dit product: *

FoneLab Android Data Recovery

Beoordelingen en recensies voor FoneLab Android-gegevensherstel

Beste Android Data Recovery-software om verwijderde bestanden van Android-telefoon / SD-kaart / tablet te herstellen.

Inschrijven50% OFF

30-Dagen Geld Terug GarantieAls er binnen 30 dagen na aankoop een kwaliteitsprobleem is, kunnen we je een terugbetaling beloven.

Download gratis

Windows 11, 10, 8, 7 ondersteund

Inschrijven50% OFF

30-Dagen Geld Terug GarantieAls er binnen 30 dagen na aankoop een kwaliteitsprobleem is, kunnen we je een terugbetaling beloven.

Download gratis

Mac OS X 10.12 of hoger