Hoe WeChat-contacten op iPhone of Android te verwijderen

20 mei 2021Nicole Jones

WeChat is steeds populairder geworden als een primaire instant messaging-app, die ongeveer 700 miljoen actieve gebruikers over de hele wereld heeft. Als je deze app hebt gebruikt, zul je merken dat alle berichten en contacten veel ruimte in beslag zullen nemen op je mobiele telefoon. Wanneer u besluit enkele WeChat-contacten te verwijderen waarmee u zelden in contact komt of iemand die u vreemd is, om meer ruimte vrij te maken op iPhone of Android, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe dit kan. In dit bericht zullen we introduceren hoe WeChat-contacten op iPhone of Android te verwijderen, en zullen we ook het verschil vertellen tussen het verwijderen en blokkeren van iemand in WeChat. Bovendien is het ook belangrijk om WeChat-gegevens permanent van je iPhone te wissen nadat je WeChat-contacten en -berichten hebt verwijderd.

Verwijder WeChat-contacten

Deel 1. Verschil tussen het verwijderen en blokkeren van WeChat-contacten

Als u geen berichten van iemand meer wilt ontvangen, kunt u hem / haar verwijderen uit WeChat-contacten of hem / haar blokkeren om berichten naar u te verzenden. De twee acties hebben een vergelijkbare functie, dus wat is het verschil tussen verwijderen en blokkeren?

Als u iemand uit WeChat-contacten verwijdert, wordt de chatgeschiedenis ook helemaal verwijderd. En zodra de contactpersoon is verwijderd, kunt u deze actie niet ongedaan maken. Als je later van gedachten bent veranderd, moet je hem / haar toevoegen door naar zijn / haar WeChat-ID te zoeken en opnieuw een vriendschapsverzoek te sturen. Dus als u ervoor zorgt dat u niet voor altijd berichten van iemand wilt ontvangen en u hem / haar niet opnieuw zult toevoegen, kunt u hem / haar permanent uit uw WeChat-contacten verwijderen.

Als je iemand aan de geblokkeerde lijst toevoegt, kan hij of zij op geen enkele manier contact met je opnemen en krijgen ze geen melding dat ze zijn geblokkeerd. Maar als de bevestiging van vrienden is ingesteld op 'aan', zullen ze de eerste keer dat ze proberen contact met u op te nemen weten dat ze een herinneringsbericht zullen ontvangen, zoals 'Het bericht is met succes verzonden, maar afgewezen door de ontvanger'. Als je de bevestiging van vrienden instelt op "uit", kan de geblokkeerde WeChat-vriend je normaal berichten sturen en ze zullen niet weten dat ze zijn geblokkeerd. Je kunt de geblokkeerde persoon van de geblokkeerde lijst verwijderen als je later met hem / haar wilt praten. Deze actie is dus omkeerbaar.

WeChat-contacten blokkeren

Deel 2. Hoe WeChat-contacten op iPhone / Android verwijderen / blokkeren

Het is eenvoudig om een ​​WeChat-contactpersoon op iPhone of Android te ontkoppelen, volg gewoon de onderstaande stappen.

Stap 1.
Open de WeChat-app op je iPhone of Android-apparaat en tik op 'Contacten' onder aan het scherm.
Stap 2.
Navigeer om het contact te vinden dat u wilt verwijderen en tik erop om zijn of haar profielpagina te openen.
Profiel
Stap 3.
Tik op de "..." in de rechterbovenhoek en kies de optie "Verwijderen". Nadat je hebt bevestigd dat je het contact wilt verwijderen, worden de bijbehorende chats ook verwijderd uit je WeChat.
Delete

Het is ook gemakkelijk om een ​​WeChat-vriend op iPhone of Android te blokkeren, volg de onderstaande stappen.

Stap 1.
Open de WeChat-app op je iPhone of Android.
Stap 2.
Tik op Contacten en navigeer naar de naam van de contactpersoon die je wilt blokkeren.
Stap 3.
Tik op de naam van die contactpersoon om zijn of haar profielpagina te openen, tik op de knop "..." en schakel de optie Blokkeren in.
Blok

Als je een vriend uit de geblokkeerde lijst wilt verwijderen, ga dan naar Ik> Instellingen> Privacy en tik op Geblokkeerde lijst, tik op de naam van de WeChat-vriend om zijn / haar profiel te openen en tik vervolgens op de knop "..." rechtsboven hoek om de optie Blokkeren uit te schakelen. Vervolgens wordt de persoon verwijderd van de geblokkeerde lijst.

Geblokkeerde lijst

Deel 3. Hoe WeChat-gegevens permanent van de iPhone te wissen

Handmatig verwijderde WeChat-contacten en chatgeschiedenis zijn nog steeds beschikbaar omdat de WeChat-gegevensfragmenten nog steeds op de harde schijf achterblijven. Dus als u niet wilt dat uw privacy wordt gelekt, kunt u beter een WeChat-gegevenswisser gebruiken om uw WeChat-contacten permanent te wissen en ze onherstelbaar te maken. Om WeChat-contactfragmenten op de iPhone te wissen, raden we u aan om te gebruiken FoneEraser.

FoneEraser

Downloads

Aiseesoft FoneEraser

  • Wis alle gegevens zoals Kalender, WeChat-gegevens, contacten, tekstberichten / iMessages, belgeschiedenis, notities en meer op iPhone / iPod / iPad om de privacy te beschermen.
  • Optioneel drie wisniveaus aangeboden.
  • In staat om meerdere iOS-apparaten tegelijkertijd te wissen.
  • Ondersteuning voor iOS 13/14.

Stappen om WeChat-gegevens permanent op de iPhone te wissen

Stap 1.
Download, installeer en start FoneEraser op uw computer. Verbind uw iPhone met de computer met een USB-kabel, wacht seconden totdat deze iOS-tool voor het wissen van gegevens uw iPhone automatisch detecteert.
Aansluiten
Stap 2.
Nadat uw iPhone is gedetecteerd, kiest u het wisniveau van Laag, midden als Hoge volgens uw vraag. Als je je iPhone volledig wilt wissen, dan is het Hoge niveau wordt aanbevolen. Nadat u het wisniveau heeft geselecteerd, klikt u op Start knop.
selecteer Wisniveau
Stap 3.
Kom binnen alstublieft 0000 en klik op Wissen om WeChat-contactfragmenten en caches en andere privé-informatie permanent en grondig van de iPhone te verwijderen.
Bevestig het wissen van alle gegevens

Wacht een tijdje en alle WeChat-gegevens worden van je iPhone gewist zonder enige mogelijkheid om te worden hersteld.

Deel 4. Veelgestelde vragen over het verwijderen van WeChat-contactpersonen

1. Wat gebeurt er als u een contactpersoon op WeChat verwijdert?

Als u het contact op uw WeChat verwijdert, wordt het gesprek dat u met hem / haar voert, uit de conversatielijst verwijderd. En tegelijkertijd wordt hij / zij uit uw contactenlijst verwijderd.

2. Hoe kan ik verwijderde contacten van WeChat herstellen?

Als u iemand op WeChat verwijdert, kunt u de verwijderde contactpersoon niet herstellen, tenzij u hem / haar opnieuw toevoegt. U kunt uw vriend toevoegen door zijn / haar telefoonnummer of WeChat-ID te zoeken. U kunt ook de QR-code gebruiken om hem / haar toe te voegen.

3. Hoe meld ik iemand op WeChat?

Ga naar Contacten en selecteer degene die u wilt melden. Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek. Vind de Rapport optie en selecteer vervolgens de reden waarom u hem / haar wilt melden.

Conclusie

In dit artikel hebben we niet alleen geïntroduceerd hoe WeChat-contacten van een iPhone of Android-apparaat kunnen worden verwijderd, maar ook wat het verschil is tussen het verwijderen en blokkeren van een WeChat-contact. U kunt dus beter beslissen of u een WeChat-vriend wilt verwijderen of blokkeren of een WeChat-contactpersoon wilt verwijderen op basis van uw werkelijke behoefte. Vergeet ook niet om WeChat-gegevensfragmenten te wissen nadat u WeChat-contacten handmatig hebt verwijderd.

Wat vind je van dit bericht?

Uitstekend

Beoordeling: 4.7 / 5 (gebaseerd op 216 stemmen)Volg ons op

Disqus IcoonLaat je reactie achter en neem deel aan onze discussie

WeChat

Hoe WeChat-geschiedenis te verplaatsen Herstel verwijderde iPhone WeChat Wechat-account herstellen WeChat kan geen bericht verzenden Verwijder Wechat Contacten iPhone Android Stuur bestanden via WeChat Verwijder WeChat-account iPhone
FoneEraser doos

Het krachtigste hulpprogramma ooit, waarmee gebruikers alle iPhone-inhoud zoals contacten, berichten, foto's, video's, notities enz. En instellingen permanent en grondig kunnen wissen.

Terug naar boven