Hoe de locatie te bevriezen op Find My Friends

Zoek mijn vrienden-service op iPhone kan handig zijn als u uw telefoon niet kunt vinden of in een noodgeval. Maar soms wil je misschien niet gevolgd worden vanwege privacykwesties en vraag je je af hoe je Zoek mijn vrienden uitschakelt. Er zijn tal van manieren om dit doel te bereiken. In dit artikel leert u hoe u locaties op Zoek mijn vrienden kunt bevriezen en uw locatie op computers kunt vervalsen. Ga verder om de gedetailleerde stappen van deze methoden te zien.

Locatie bevriezen op Zoek mijn vrienden

Deel 1: Locatie bevriezen op Zoek mijn vrienden

Als je bang bent om je huidige posities te lekken via Zoek mijn vrienden, moet je leren hoe je de locatie op Zoek mijn vrienden kunt bevriezen. Dit voorkomt dat de applicatie je locatie deelt en voorkomt dat je ouders vinden waar je bent. De volgende inhoud biedt u 4 handige methoden om Zoek mijn vrienden uit te schakelen om uw locatie te bevriezen.

Methode 1: Schakel de vliegtuigmodus in

Dit is misschien niet de meest efficiënte manier om uw locatie te bevriezen, maar het is de gemakkelijkste en snelste manier om ervoor te zorgen dat Zoek mijn vrienden de locatie niet bijwerkt. Er is geen wifi-verbinding op uw iPhone, dus niemand kan uw positie volgen en de app stopt op uw vorige laatste locatie.

Stap 1:
Veeg omlaag op je telefoonscherm om de . weer te geven controle Center.
Stap 2:
Druk op Airplane Mode knop met een vliegtuigpictogram om het in te schakelen.
Stap 3:
U kunt ook de Instellingen app om de . aan te zetten Airplane Mode.
Schakel de vliegtuigmodus in om de locatie te bevriezen

Methode 2: Deel mijn locatie uitschakelen

Voorkomen dat Zoek mijn vrienden uw locatie deelt, is een andere methode om uw huidige positie te verbergen en uw volgende zet zal niet naar anderen lekken. Hier is hoe je het kunt doen.

Stap 1:
Open de Instellingen app en tik bovenaan op je naam.
Stap 2:
Tik Find My om meer te zien, en dan moet je op . tikken Deel mijn locatie om het uit te schakelen.
Uitschakelen Mijn locatie delen met vrije locatie

Vergeet niet om de leden in de lijst van de app te verwijderen om locaties op Zoek mijn vrienden volledig te bevriezen.

Methode 3: Locatie wijzigen via een ander iOS-apparaat

Hoe u de locatie in de Find My Friends-app kunt bevriezen, kan supereenvoudig zijn als u een ander iOS-apparaat zoals een iPhone of iPad heeft. U kunt op beide apparaten dezelfde Apple ID gebruiken om in te loggen. En deze Apple-apparaten zijn aan elkaar gekoppeld. Daarom kunt u ervoor zorgen dat uw positie bevroren blijft in plaats van tijdens uw beweging bij te werken. Anderen uit uw lijst met delen met het gezin kunnen uw echte locatie dan niet zien.

Stap 1:
Open de Instellingen app op beide iOS-apparaten.
Stap 2:
Tik op de naam bovenaan en de Find My knop.
Stap 3:
U moet op de tikken Gebruik deze iPhone als mijn locatie knop om de positie te vervalsen.
Locatie bevriezen met een ander iOS-apparaat

Methode 4: Precieze locatie uitschakelen

Dit is de laatste methode om u te helpen uw realtime locatie snel te verbergen en de app Zoek mijn vrienden te stoppen om uw positie te lezen. Volg gewoon de onderstaande stappen.

Stap 1:
De eerste stap begint altijd met het openen van de Instellingen app. Tik vervolgens op Privacybeleid.
Stap 2:
Tik Locatiediensten; jij je hoeft alleen maar op Zoek mijn te tikken om meer te openen.
Stap 3:
Tik tot slot gewoon op Nauwkeurige locatie om uw exacte positie te verbergen.
Zet Precieze locatie uit om locatie te bevriezen

Deel 2: Locatie vervalsen op Zoek mijn vrienden

Is er een andere methode om de Find My Friends-locatie niet bij te werken en anderen te misleiden? Natuurlijk kun je je ware positie nog steeds verbergen door je locatie op Zoek mijn vrienden te vervalsen via de Aiseesoft AnyCoord - de beste locatielader die u op de markt kunt vinden. U kunt uw locatie eenvoudig met één klik op uw computer naar een virtuele locatie wijzigen of vervalsen. Ondertussen biedt het ook veel natuurlijke modi waaruit u kunt kiezen en andere praktische functies die indruk op u kunnen maken.

AnyCoord

Downloads

Aiseesoft AnyCoord – Beste locatiewisselaar voor iOS

  • Doe alsof je locatie is met dynamische modi.
  • Nep een route voor je met begin- en eindpunten.
  • Stel uw virtuele locaties precies in op basis van uw behoeften.
  • Beheers de bewegende route en snelheid om uw status te vervalsen.

Locatie neppen op Zoek mijn vrienden via AnyCoord

Stap 1:
Download en installeer eerst deze locatielader gratis op uw apparaat. Voordat u dit programma start, moet u vervolgens een USB-kabel gebruiken om uw iPhone op het apparaat aan te sluiten en op de Start knop op de hoofdinterface.
Klik op de knop Start
Stap 2:
Klik Wijzig locatie, en een kaart zal op uw scherm verschijnen en uw positie weergeven. Op deze kaart kun je locaties bekijken. U kunt de kaart ook slepen, inzoomen en uitzoomen om te controleren.
Kies Locatie wijzigen
Stap 3:
Nu kunt u de GPS-locatie van uw iPhone wijzigen of vervalsen door de gewenste bestemming in de zoekbalk te typen en te klikken op Bevestig Wijzigen. U kunt ook op de kaart klikken om een ​​plaats te kiezen en op Verplaatsen naar en valse locatie.
Klik op Wijzigen bevestigen

Deel 3: Veelgestelde vragen over locatie bevriezen op Zoek mijn vrienden

Hoe schakel ik Zoek mijn vrienden uit zonder anderen te informeren?

Als u de volgfunctie uitschakelt of gewoon de exacte locatie op Zoek mijn vrienden uitschakelt, zullen andere familieleden in uw deelgroep het zeker weten. Om volledig te voorkomen dat ze het weten, kun je de app voor eens en voor altijd verwijderen; het zal uw positie niet meer volgen.

Zullen anderen weten dat ik de locatie vervalst?

Het valideren van de juistheid van iemands locatie is erg moeilijk. Zelfs als iemand uw locatie probeert te verifiëren, vereist dit complex en hard werken. Daarom kunnen anderen normaal gesproken niet zeggen of u uw locatie vervalst.

Kan mijn iPhone worden gevolgd nadat ik Zoek mijn vrienden heb uitgeschakeld?

Zodra u Zoek mijn vrienden uitschakelt, weten uw vrienden en familieleden niet waar u precies bent. Als u echter andere software met een volgfunctie installeert, wordt de positie van uw telefoon nog steeds gevolgd. U kunt naar de Location Service in de Instellingen app om op te tikken nooit uitschakelen.

Conclusie

Al met al kun je uit dit artikel een aantal snelle manieren leren om: locatie bevriezen op Zoek mijn vrienden, waarmee u uw privacy kunt beschermen en kunt voorkomen dat de realtime posities naar onbekende mensen worden gelekt. Je kunt trouwens ook de AnyCoord om de locatie te vervalsen, zodat anderen niet eens weten dat u een truc met uw posities hebt gespeeld. Nu kunt u deze methoden proberen of de software downloaden om uw locatie beter te bewaken.

Wat vind je van dit bericht?

Uitstekend

Beoordeling: 4.6 / 5 (gebaseerd op 366 stemmen)Volg ons op

Disqus IcoonLaat je reactie achter en neem deel aan onze discussie
AnyCoord doos

Aiseesoft AnyCoord kan u helpen uw GPS-locatie gemakkelijk te verbergen, te vervalsen of te wijzigen naar een andere plaats. Je kunt zelfs een bewegende route plannen als dat nodig is.

Terug naar boven