Beoordelingen en recensies

"Zet alle iPhone-gegevens over met één klik", dat is wat FoneTrans voor u kan doen. Of u nu een back-up van de iPhone wilt maken of de iPad met iTunes wilt synchroniseren of bestanden wilt overzetten van de oude iPod naar de nieuwe iPod, FoneTrans kan u daarbij helpen. Bekijk de volgende beoordelingen van onze gebruikers:

GRATIS DOWNLOAD
Bestel Nu20% KORTING

Uw suggestie wordt zeer op prijs gesteld!

Schrijf een recensie
Door Orah 2020-01-13

Geweldige update

De nieuwste upgrade ondersteunt meer gegevensoverdracht zoals notities, bladwijzers, enz. In deze software. Nu kan ik mijn iPhone-notities gemakkelijk op de computer bekijken.

Door Sean 2020-01-03

Liever FoneTrans

Ik heb FoneTrans en MobieSync gedownload van Aiseesoft en merk dat botsoftware op dezelfde manier werkt. Maar ik geef de voorkeur aan MobieTrans, omdat het me kan helpen om de eBooks, Safari-geschiedenis, notities en berichten van iPhone naar computer te exporteren voor back-up.

Door Philip 2019-12-28

Back-upsoftware voor foto's en video's voor iPhone

Ik wil mijn oude iPhone verkopen, maar al mijn foto's en video's staan ​​erop. Ik heb geprobeerd op deze computer een back-up te maken van iTunes, maar ik kan niet de hele iTunes-back-up bekijken. Dus ik vind je software en gebruik FoneTrans om een ​​back-up te maken van alle foto's en video's op deze computer. Nu kan ik ze direct openen en direct op mijn Android-telefoon zetten.

Door Dale 2019-12-18

Contacten importeren naar iPhone

Ik heb een contactenback-up van Outlook, maar ik weet niet hoe ik deze in mijn iPhone moet importeren. Ik zocht en vond MobieTrans op Google. Download en probeer deze software, het werkte voor mij om de contacten van rekenkracht naar mijn iPhone te importeren.

Door Manuel 2019-12-06

Een perfecte metgezel voor gegevensbeheer voor de iPhone

Aiseesoft FoneTrans biedt een betere verwerking van gegevensondersteuning dan FoneCopy van Aiseesoft. Hiermee kan ik een volledige lijst bekijken van alle gegevenstypen op mijn iPhone en iPad, en heb ik meer mogelijkheden om gegevens in detail te verwijderen, toe te voegen, over te dragen en te creëren. Het is een perfecte metgezel om mijn iPhone-gegevens op de computer te beheren.

Door Morgan 2019-11-22

Makkelijk en geweldig!

Er zijn niet genoeg goede dingen te zeggen over uw product! Ik stond op het punt mijn haar uit te trekken om een ​​manier te vinden om al mijn gegevens van mijn iPad, iPhone en iPods naar iTunes te verplaatsen. Je programma maakte het snel, gemakkelijk en geweldig! Dank u!

Door Aimee 2019-11-18

Makkelijk te gebruiken

Geweldige software voor gegevensoverdracht, dus eenvoudig over te zetten van iPhone naar iPad en gewoon "omdraaien" om bron en doel te wisselen. Heel makkelijk te gebruiken.

Door Victor 2019-11-06

Eenvoudige overdrachtssoftware

FoneTrans is aanzienlijk beter dan de andere software voor gegevensoverdracht die ik heb geprobeerd. Met een duidelijke, eenvoudige interface en zeer snelle back-upoverdracht, maakt deze software het maken van een back-up van uw telefoon bijna moeiteloos.

Door Jessica 2019-10-29

Beste iOS-overdrachtssoftware

Ik waardeer je hulp en ben dankbare apps zoals FoneTrans beschikbaar om de overdracht tussen apparaten eenvoudiger te maken.

Door Olivia 2019-10-21

Zet mijn muziek over naar iTunes

Bedankt helpt. Ik heb urenlang gezocht naar een gratis manier om mijn muziek op iTunes te zetten (ik heb een nieuwe computer). Werkte perfect.

Door Ruby 2019-10-12

Waarschijnlijk de beste keuze voor ios-overdracht nu

Dit is waarschijnlijk de beste iOS-overdrachtstool nu. Dus als u op zoek bent naar manieren om iOS-gegevens over te zetten, kunt u dit proberen.

Door Abert 2019-10-03

Alternatief voor iTunes

Beste alternatief voor iTunes! Nu kan ik de nieuwe gedownloade films eenvoudig overbrengen naar mijn iPad en iPhone-foto's kopiëren naar Mac voor back-up.

Door Francois 2019-09-23

Het is inderdaad erg goed

Ik ging naar iTunes en probeerde een video van mijn iPad naar de pc te herstellen ... maar het was zo ingewikkeld dat het niet kon. Maar ... ik herinnerde me dat de FoneTrans er was en opende het, klikte met de rechtermuisknop op de video en kreeg meteen de optie om "naar desktop te exporteren". Voila, klaar. De hele setup van de FoneTrans is net zo eenvoudig. Heel erg bedankt en Rgds.

Door JoJo 2019-09-09

Programma werkt prima

Programma werkt prima. Maar ik hoop dat ik het programma op meer dan één computer kan installeren.

Door Lance 2019-09-01

Goed product

Goed product. Maar ik zou willen dat de map / submap kon worden overgebracht 'zoals het is' naar een ander apparaat.

Door Zoe 2019-08-27

Werkt goed

Ik kocht de tool in maart en deze tool brengt me een geweldige ervaring. Ik hou van het gebruiksvriendelijke ontwerp. Ik gebruik het altijd om nummers over te zetten van My Dell naar iPhone 6s Plus. Het werkt heel goed.

Door Jenny 2019-08-15

Eenvoudig te gebruiken

Ik gebruik deze software ongeveer 4 maanden en ik vind het een handige en eenvoudige tool om bestanden over te zetten tussen mijn iPhone 6 en pc. Met slechts enkele klikken is het overdrachtsproces voltooid.

Door Tony 2019-08-03

Gelukkig

De post heeft ons probleem opgelost, heel erg bedankt en ik hoop dat je meer goede artikelen schrijft.

Door Vincent 2019-07-31

Prachtig

Goed product. Maar ik zou willen dat de map / submap kon worden overgebracht 'zoals het is' naar een ander apparaat. Ook bestand of map om over te zetten door te schuiven, hetzelfde als in elke Windows-software.

Van Henry 2019-07-23

Uitstekende iPhone-overdrachtssoftware

Ik zet met succes muziek, contacten en andere bestanden over van mijn iPhone 6 naar de iPad mini 2 van mijn vriend.

Van Mark 2019-07-14

Eenvoudig te gebruiken

Ik gebruik dit nu ongeveer 6 maanden (en wil al jaren daarvoor zoiets). Als je muziek aan je apparaat en afspeellijsten wilt toevoegen zonder al het gedoe van iTunes, dan doet dit programma het. Heb je een liedje op een jump drive? zet het met een simpele klik over naar uw iPhone. Gedaan.

Door Marvin 2019-07-08

Handige software

Het is veel gemakkelijker om mijn iOS-apparaten met FoneTrans te beheren dan iTunes. Het lijkt een echt nuttige software voor iOS-gebruikers. Ik bewaar het en probeer het met mijn iPad. Dankje!

Door Steve 2019-06-27

Voeg meer vriendelijkheid en gemak toe aan iTunes

Ik vind dit hulpprogramma erg handig en beschouw het als een duidelijke keeper. Zeker een stuk gebruiksvriendelijker dan iTunes!

Door Bob 2019-06-13

Werkt goed

Werkt goed, niet beter maar niet slechter dan een aantal anderen. Als je een iphone / ipod hebt en je hebt geen alternatief, is dit het moment om het te krijgen.

Door Emma 2019-06-04

Ik heb deze software zeker een duimpje gegeven, het is waardevol voor mij.

... de software geeft me ook informatie die ik niet gemakkelijk kan vinden op iTunes, bijvoorbeeld de versie van het besturingssysteem dat mijn telefoon heeft. zeer nuttige informatie voor mij ...

Door Christina 2019-05-28

Veel betere keuze

Veel betere keuze om mijn iPad-bestanden over te zetten en te back-uppen dan iTunes. U hoeft zich geen zorgen te maken over bestandssynchronisatie met deze FoneTrans.

Schrijf een recensie