FoneTrans-logoFoneTrans

Aiseesoft FoneTrans-gebruikersrecensies

Begin NOOITReviews 138

2023-08-07Begin NOOIT

Moeiteloze iPad-synchronisatie met FoneTrans

Door Daniel

Ik gebruikte FoneTrans om mijn iPad moeiteloos met iTunes te synchroniseren. Het is het ultieme hulpmiddel om mijn mediabibliotheek up-to-date te houden.

2023-04-03Begin NOOIT

Krachtig gereedschap

Door Christopher

In een mum van tijd een back-up van mijn iPhone gemaakt met FoneTrans! Nu zijn mijn herinneringen veilig en wel.

2022-11-11Begin NOOIT

Hou ervan

Door Elizabeth

FoneTrans veranderde mijn iPad in een iTunes-synchronisatiegenie! Mijn mediabibliotheek is altijd up-to-date en ik ben er dol op!

2022-09-20Begin NOOIT

Nuttig en efficiënt

Door Daniel

Deze tool maakte het overstappen naar mijn nieuwe iPhone net zo eenvoudig als een wandeling door het park. Stressvrij en met liefde!

2022-02-28Begin NOOIT

Gemakkelijke overdracht van contacten

Door David

Met FoneTrans heb ik mijn contacten van mijn oude iPhone naar mijn nieuwe verplaatst. Zo handig!

2021-07-15Begin NOOIT

iPod naar iPod zo gemakkelijk

Door Sarah

Eén klik en mijn muziek kwam naar mijn nieuwe iPod!

2020-01-13Begin NOOIT

Geweldige update

Door Orah

De nieuwste upgrade ondersteunt meer gegevensoverdracht zoals notities, bladwijzers, enz. In deze software. Nu kan ik mijn iPhone-notities gemakkelijk op de computer bekijken.

2020-01-03Begin NOOIT

Liever FoneTrans

Door Sean

Ik heb FoneTrans en MobieSync gedownload van Aiseesoft en merk dat botsoftware op dezelfde manier werkt. Maar ik geef de voorkeur aan MobieTrans, omdat het me kan helpen om de eBooks, Safari-geschiedenis, notities en berichten van iPhone naar computer te exporteren voor back-up.

2019-12-28Begin NOOIT

Back-upsoftware voor foto's en video's voor iPhone

Door Philip

Ik wil mijn oude iPhone verkopen, maar al mijn foto's en video's staan ​​erop. Ik heb geprobeerd op deze computer een back-up te maken van iTunes, maar ik kan niet de hele iTunes-back-up bekijken. Dus ik vind je software en gebruik FoneTrans om een ​​back-up te maken van alle foto's en video's op deze computer. Nu kan ik ze direct openen en direct op mijn Android-telefoon zetten.

2019-12-18Begin NOOIT

Contacten importeren naar iPhone

Door Dale

Ik heb een contactenback-up van Outlook, maar ik weet niet hoe ik deze in mijn iPhone moet importeren. Ik zocht en vond MobieTrans op Google. Download en probeer deze software, het werkte voor mij om de contacten van rekenkracht naar mijn iPhone te importeren.

2019-12-06Begin NOOIT

Een perfecte metgezel voor gegevensbeheer voor de iPhone

Door Manuel

Aiseesoft FoneTrans biedt een betere verwerking van gegevensondersteuning dan FoneCopy van Aiseesoft. Hiermee kan ik een volledige lijst bekijken van alle gegevenstypen op mijn iPhone en iPad, en heb ik meer mogelijkheden om gegevens in detail te verwijderen, toe te voegen, over te dragen en te creëren. Het is een perfecte metgezel om mijn iPhone-gegevens op de computer te beheren.

2019-11-22Begin NOOIT

Makkelijk en geweldig!

Door Morgan

Er zijn niet genoeg goede dingen te zeggen over uw product! Ik stond op het punt mijn haar uit te trekken om een ​​manier te vinden om al mijn gegevens van mijn iPad, iPhone en iPods naar iTunes te verplaatsen. Je programma maakte het snel, gemakkelijk en geweldig! Dank u!

2019-11-18Begin NOOIT

Makkelijk te gebruiken

Door Aimee

Geweldige software voor gegevensoverdracht, dus eenvoudig over te zetten van iPhone naar iPad en gewoon "omdraaien" om bron en doel te wisselen. Heel makkelijk te gebruiken.

2019-11-06Begin NOOIT

Eenvoudige overdrachtssoftware

Door Victor

FoneTrans is aanzienlijk beter dan de andere software voor gegevensoverdracht die ik heb geprobeerd. Met een duidelijke, eenvoudige interface en zeer snelle back-upoverdracht, maakt deze software het maken van een back-up van uw telefoon bijna moeiteloos.

2019-10-29Begin NOOIT

Beste iOS-overdrachtssoftware

Door Jessica

Ik waardeer je hulp en ben dankbare apps zoals FoneTrans beschikbaar om de overdracht tussen apparaten eenvoudiger te maken.

2019-10-21Begin NOOIT

Zet mijn muziek over naar iTunes

Door Olivia

Bedankt helpt. Ik heb urenlang gezocht naar een gratis manier om mijn muziek op iTunes te zetten (ik heb een nieuwe computer). Werkte perfect.

2019-10-12Begin NOOIT

Waarschijnlijk de beste keuze voor ios-overdracht nu

Door Ruby

Dit is waarschijnlijk de beste iOS-overdrachtstool nu. Dus als u op zoek bent naar manieren om iOS-gegevens over te zetten, kunt u dit proberen.

2019-10-03Begin NOOIT

Alternatief voor iTunes

Door Abert

Beste alternatief voor iTunes! Nu kan ik de nieuwe gedownloade films eenvoudig overbrengen naar mijn iPad en iPhone-foto's kopiëren naar Mac voor back-up.

2019-09-23Begin NOOIT

Het is inderdaad erg goed

Door Francois

Ik ging naar iTunes en probeerde een video van mijn iPad naar de pc te herstellen ... maar het was zo ingewikkeld dat het niet kon. Maar ... ik herinnerde me dat de FoneTrans er was en opende het, klikte met de rechtermuisknop op de video en kreeg meteen de optie om "naar desktop te exporteren". Voila, klaar. De hele setup van de FoneTrans is net zo eenvoudig. Heel erg bedankt en Rgds.

2019-08-27Begin NOOIT

Werkt goed

Door Zoe

Ik kocht de tool in maart en deze tool brengt me een geweldige ervaring. Ik hou van het gebruiksvriendelijke ontwerp. Ik gebruik het altijd om nummers over te zetten van My Dell naar iPhone 6s Plus. Het werkt heel goed.

2019-08-03Begin NOOIT

Gelukkig

Door Tony

De post heeft ons probleem opgelost, heel erg bedankt en ik hoop dat je meer goede artikelen schrijft.

2019-07-31Begin NOOIT

Prachtig

Door Vincent

Goed product. Maar ik zou willen dat de map / submap kon worden overgebracht 'zoals het is' naar een ander apparaat. Ook bestand of map om over te zetten door te schuiven, hetzelfde als in elke Windows-software.

2019-07-23Begin NOOIT

Uitstekende iPhone-overdrachtssoftware

Van Henry

Ik zet met succes muziek, contacten en andere bestanden over van mijn iPhone 6 naar de iPad mini 2 van mijn vriend.

2019-07-14Begin NOOIT

Eenvoudig te gebruiken

Van Mark

Ik gebruik dit nu ongeveer 6 maanden (en wil al jaren daarvoor zoiets). Als je muziek aan je apparaat en afspeellijsten wilt toevoegen zonder al het gedoe van iTunes, dan doet dit programma het. Heb je een liedje op een jump drive? zet het met een simpele klik over naar uw iPhone. Gedaan.

2019-07-08Begin NOOIT

Handige software

Door Marvin

Het is veel gemakkelijker om mijn iOS-apparaten met FoneTrans te beheren dan iTunes. Het lijkt een echt nuttige software voor iOS-gebruikers. Ik bewaar het en probeer het met mijn iPad. Dankje!

2019-06-27Begin NOOIT

Voeg meer vriendelijkheid en gemak toe aan iTunes

Door Steve

Ik vind dit hulpprogramma erg handig en beschouw het als een duidelijke keeper. Zeker een stuk gebruiksvriendelijker dan iTunes!

2019-05-28Begin NOOIT

Veel betere keuze

Door Christina

Veel betere keuze om mijn iPad-bestanden over te zetten en te back-uppen dan iTunes. U hoeft zich geen zorgen te maken over bestandssynchronisatie met deze FoneTrans.

Go

Schrijf een recensie

1. Beoordeel dit product: *

FoneTrans

Beoordelingen en recensies voor FoneTrans

Beste iOS-gegevensoverdracht om foto's, muziek, contacten, berichten, video's en andere gegevens op iPhone/iPad/iPod te synchroniseren en te beheren.

Inschrijven50% OFF

30-Dagen Geld Terug GarantieAls er binnen 30 dagen na aankoop een kwaliteitsprobleem is, kunnen we je een terugbetaling beloven.

Download gratis

Windows 11, 10, 8, 7 ondersteund

Inschrijven50% OFF

30-Dagen Geld Terug GarantieAls er binnen 30 dagen na aankoop een kwaliteitsprobleem is, kunnen we je een terugbetaling beloven.

Download gratis

Mac OS X 10.12 of hoger