FoneLab-logoiPhone Data Recovery

Beoordelingen en recensies voor FoneLab

Aiseesoft FoneLab staat bekend als een van de professionele iOS-software voor gegevensherstel. Het is een geweldige tool om je verloren of verwijderde gegevens terug te krijgen op iPhone, iPad en iPod. Verloren herinneringen aan foto's, berichten, video's enz. Kunnen met behulp daarvan worden teruggewonnen. Bekijk wat onze gebruikers over dit hulpprogramma zeggen:

GRATIS DOWNLOAD GRATIS DOWNLOAD
Bestel Nu20% KORTING Bestel Nu20% KORTING

Uw suggestie wordt zeer op prijs gesteld!

Schrijf een recensie
Door Aaron 2020-01-11

Herstel mijn Viber-berichten

De nieuwste upgrade is geweldig en het werkt gewoon voor mij. Ik verwijder de Viber-app, maar de chatberichten zijn ook verdwenen. Ik wil ze herstellen en vind Aiseesoft iPhone Data Recovery. Het scant en herstelt de verloren Viber-berichten van iPhone 7 Plus precies.

Door Randy 2020-01-04

Herstel alle contacten van de verdronken iPhone

Ik heb net "FoneLab" ontdekt wanneer ik per ongeluk in het water val. Het had al mijn belangrijke contacten. Godzijdank, en ik gebruik FoneLab en scan de verloren contacten. Nadat ik de geregistreerde versie had verkregen, heb ik alle contacten van de iPhone precies hersteld.

Door Howard 2019-12-28

Ik kon de meeste van mijn verloren foto's herstellen, het ging soepel

Ik heb per ongeluk het hele fotoalbum op de iPhone verwijderd en probeerde het te vinden van het per ongeluk verwijderde album, maar ik vond niets. Nadat ik FoneLab had geprobeerd, vond ik alle foto's van de iPhone rechtstreeks, zelfs zonder back-up.

Door Bobby 2019-12-19

Snel werkend en betrouwbaar

Ik had geen problemen met het gebruik van FoneLab om enkele foto's te herstellen die ik per ongeluk van mijn iPad mini4 heb verwijderd. Snel werkend en betrouwbaar!

Door Eugene 2019-12-03

Geweldige iTunes-back-uptrekker

Ik heb een back-up gemaakt van al mijn berichten, contacten, muziek en video's in iTunes op mijn Windows 10-computer. Daarna ben ik vergeten of ik de contacten in iTunes heb geback-upt, maar ik wil de back-up niet herstellen om de bestaande bestanden op de iPhone te overschrijven. Bedankt voor je software en ik kan de iTunes-back-up in detail bekijken. Nu hoef ik me geen zorgen te maken over het dubbele back-upbestand op mijn computer.

Door Victor 2019-11-29

Snelle feedback en goede service

Ik heb deze software gekocht via de kerstactie en de prijs wordt geaccepteerd. Terwijl ik het gebruik, heb ik wat problemen om het te gebruiken om mijn iPhone te scannen en erop te vertrouwen. Nadat ze contact hebben opgenomen met het ondersteuningsteam, helpen ze me snel. Snelle feedback en goede service.

Door Carlos 2019-11-24

Download iCloud-back-up rechtstreeks

Voordat ik iCloud altijd gebruik om een ​​back-up te maken van gegevens van de iPhone naar iCloud en vervolgens de iCloud-back-up op de computer te bekijken door naar www.icloud.com te gaan. Daar kunnen echter niet alle gegevenstypen worden bekeken. FoneLab lost het probleem prefect op en kan de iCloud-back-up rechtstreeks op de computer bekijken en downloaden.

Door Russell 2019-11-12

Werkte als een charme

Eerlijk gezegd heb ik veel van de iPhone-software voor gegevensherstel gebruikt, maar ze hebben nooit gewerkt. Totdat ik Aiseesoft FoneLab vond, had ik het online gezien terwijl ik op internet aan het surfen was en ik vertrouwde het en het werkte! Ik had gamebestanden verwijderd die ik met deze service heb teruggebracht. Werkte als een charme.

Door Sail321 2019-11-01

Geweldige ervaring

Ik heb de gratis versie geprobeerd en het werkte prima, dus ik heb het gekocht. Ik ben blij dat ik de verloren gegevens terug vind.

Door omg 2019-10-25

Zeer aan te bevelen!

Om te verduidelijken dat dit programma me echt heeft geholpen. Ik heb een aantal van mijn foto's op mijn iPhone verwijderd en heb er spijt van gehad. Ik heb geprobeerd mijn verloren foto's te herstellen met iPhone Data Recovery, en weet je wat, het werkte! Dit is echt schokkend, maar ook verrassend.

Door Raf 2019-10-10

Niet slecht

Deze software is helemaal niet slecht. Ik kan niet geloven dat al mijn berichten op de iPhone worden opgehaald.

Door Jen 2019-10-07

Heel krachtig

Werkt heel goed! Ik heb nog nooit een hersteltool gezien die beter is dan deze!

Door Pong 2019-09-27

goood

Ik heb mijn contacten op mijn iPhone 7 Plus verwijderd. En dit FoneLab helpt me om de verwijderde contacten heel snel te herstellen. Het leuk vinden!

Door Sam 2019-09-16

Beste herstel van iPhone-berichten ooit!

Ik heb gisteren al mijn sms-berichten op mijn iPhone 6s Plus verwijderd. Maar vandaag merk ik dat ik enkele zeer belangrijke berichten met mijn vriendin heb verwijderd. Ik gebruik deze tool om ze op mijn computer te herstellen. Erg hulpzaam!

Door Cathy 2019-09-09

Krachtige app

Ik gebruik het om verwijderde iPhone-contacten te herstellen. Wat me verbaast, is dat het veel andere bestanden vindt die ik niet heb opgemerkt. Het aanraden!

Van Martin 2019-08-17

Grote

De service was snel. De jongens waren vriendelijk en deskundig. Ik zal al mijn contacten aanbevelen.

Door JR 2019-08-12

Herstel foto's met succes

Ik gebruik het voornamelijk om enkele verloren foto's van mijn dochter te herstellen. Ik heb geen gewoonte om allerlei soorten gegevens op mijn iPhone te back-uppen, dus ik probeer dit iPhone-gegevensherstel. De interface is heel duidelijk en ik kan deze foto's snel vinden. Het kan andere iOS-gegevens herstellen, maar ik heb ze voorlopig niet geprobeerd.

Door Shawn 2019-08-02

Erg hulpzaam

Gisteren heb ik per ongeluk een heel belangrijk telefoonnummer verwijderd. Eigenlijk is het een nieuw oproeplogboek en ik heb het niet in contacten opgeslagen. Ik download deze hersteltool gratis en het helpt me om gemakkelijk het verloren nummer te vinden.

Door Jennis 2019-07-29

Bravo!

Wauw, deze software haalt me ​​echt van de hoofdpijn af. Ik heb een belangrijk oproeplog verwijderd en ook de contactpersoon is weg. Ik heb deze software geprobeerd om het logboek voor verloren oproepen terug te vinden en kan nu het contact op mijn iPhone opslaan.

Door Robbie 2019-06-22

Krachtig om iOS11 te ondersteunen

Ik heb een upgrade naar mijn iPhone 7 Plus naar 11 gemaakt en ontdek dat alle gegevens lijken te zijn verdwenen. Ik heb je programma geprobeerd om de verloren gegevens te herstellen. Eigenlijk werkt het. Foto's, contacten, berichten, belgeschiedenis; zelfs Safari-bladwijzers komen nu terug. Echt bedankt.

Van Kim 2019-06-14

Haal iMessages terug naar mijn computer

Ik moet iMessages herstellen vanaf september 2019 en november 2019. De berichten zijn niet verwijderd maar staan ​​niet meer op mijn iPhone. Ik maak een back-up van mijn iPhone naar iCloud. Ik download uw software om berichten van iCloud naar een computer te downloaden. Het werkt voor mij. Alle berichten zijn nu terug.

Door Grice 2019-06-03

Krijg verloren foto's van iTunes

Mijn iPhone is verloren en alle foto's zijn verdwenen. Ik heb iTunes-back-up gemaakt. Dus ik probeerde je programma om mijn iTunes-back-up te scannen. Ja, het scant al mijn gegevens op iTunes en ik kan de foto's van iTunes naar mijn computer extraheren.

Door Sam 2019-05-28

Geweldige applicatie

Deze applicatie heeft mijn verwijderde sms-berichten en notities hersteld! Leuk programma.

Door James 2019-05-14

Iets wat ik wil zeggen

Deze iPhone Data Recovery-tool werkt goed en het kan gegevens herstellen van het apparaat, van iTunes-back-up en iCloud-back-up. Er is echter iets dat ik wil zeggen. Nadat ik mijn iPhone heb aangesloten en op de knop Scannen starten heb geklikt, lijkt de scantijd een beetje lang, misschien komt dat omdat mijn iPhone te veel gegevens heeft. Maar ik denk dat FoneLab het kan verbeteren en de scantijd kan verkorten.

Door Crystal 2019-04-25

Een beste iPhone-tool voor gegevensherstel

FoneLab heeft mijn ontbrekende contacten kunnen herstellen. Ik gebruikte een aantal andere gratis tools, maar dat is allemaal mislukt. Bedankt!

Door Phoebe 2019-04-16

Leuke ervaring

Ik heb FoneLab iPhone Data Recovery gebruikt om mijn foto's van iPhone 7 met succes te herstellen, die ik gisteren per ongeluk heb verwijderd. Dit programma heeft me een leuke ervaring gegeven. Beveel het ten zeerste aan.

Door Davis 2019-04-11

Handige iPhone-hersteltool

Ik heb enkele van mijn aantekeningen op de iPhone 6 Plus verwijderd en ik was op zoek naar een hersteltool om me te helpen ze op te halen. Deze iPhone Data Recovery-tool helpt me mijn probleem binnen enkele klikken op te lossen. Ik heb enkele van zijn andere functies bestudeerd en vind het erg nuttig. Als je zulke problemen hebt, probeer het dan!

Door Estelle 2019-04-02

Een goed product dat steeds wordt bijgewerkt

De meeste iPhone-software voor gegevensherstel stopt om een ​​aantal redenen met updaten. Zodat als u de nieuwste iOS 10 gebruikt of een iPhone 7 hebt gekocht, ze niet voor u werken. Daarom raad ik FoneLab ten zeerste aan, dat regelmatig wordt bijgewerkt.

Door Lucas 2019-03-30

goood

App-vriendelijk gebruik, stabiel en makkelijk te gebruiken

Door Cheryl Lewis 2019-03-21

Geweldig programma

als ik me herinner was het Apple / itunes echte grote update ios6? toen mannen en vrouwen elkaars sms-berichten zagen enz. die een scheiding veroorzaakten enz. ... werden mijn aantekeningen weggevaagd - ik maakte altijd een back-up naar de computer en iTunes was destijds icloud - ik ben sindsdien gestopt met icloud te gebruiken - 1 ze willen geld voor niet genoeg opslag - 2 Apple-ondersteuning was om een ​​tech toe te wijzen. 3 dagen later - dus toen ik fone vond, kocht ik ze allemaal - herstelde mijn aantekeningen maar ze waren allemaal vervormd - het was erg moeilijk om te ontcijferen en vervolgens werd het geformatteerd in een niet-bewerkbaar lettertype - ik ben dankbaar voor de software, maar het kostte me uiteindelijk meer dan honderd dollar - itunes sucks IMHO - deze telefoon was een geschenk (gebruikt) dat nog steeds onder de garantie valt - ik zou nooit een Apple-product kopen - Android geeft je de keuze - Apple niet

Door Rufus Smith 2019-03-17

Ontzagwekkend

Ik kon mijn iPhone nooit synchroniseren met mijn computer iTunes, omdat iTunes erop stond dat ik mijn iPhone reset / wis! Ik heb meer dan 4 jaar aan belangrijke sms-berichten en Apple, in hun oneindige gebrek aan bruikbaarheid, biedt geen manier om ze in bulk over te dragen. Dit product deed het vrij gemakkelijk. Heel erg bedankt. (Het heeft ook alle bijgevoegde foto's overgedragen en in een afbeeldingenmap geplaatst) Ik heb alleen op het oppervlak getikt.

Door Rick Clark 2019-03-02

leuk goed

Gebruik dit programma al jaren. Vroeger werkte het geweldig, maar nu werkt de toegang tot de iOS-back-ups voor het herstellen van camerarol en berichtbijlagen niet meer. Apple moet iets hebben beperkt.

Door RAKESH GALWA 2019-02-26

Prachtig

ik weet dat het goed is en de nieuwste software

Door Robert 2019-02-12

Het beste wat ik heb gevonden

Gebruik Fonelab al jaren zonder enig probleem. Ik gebruik het meestal om een ​​back-up van bestanden op mijn computer te maken, het is erg handig. En de nieuwste upgrade lost het probleem op van iCloud-back-up met mijn iOS 9.

Door Smith 2019-02-09

Het werkt

Voor het herstellen van mijn belangrijke contactenlijsten heb ik veel gratis gegevensherstel-apps geprobeerd, ze werken niet goed. Totdat ik eindelijk voor dit product koos, kreeg ik mijn contacten terug met een volledige lijst. Heel krachtig.

Door Nellypinky 2019-01-23

Zeer goede softwate

Zeer goede software voor het herstellen van verloren spraakmemo's op de iPhone, gemakkelijk te gebruiken, zeer eenvoudig, zou het ten zeerste aanbevelen!

Door Murariuadrian 2019-01-19

Beste herstel iOS-app

Beste Recovery iOS-app voor Windows PC Super-applicatie, bespaar tijd en geld!

Door Mcdteam 2019-01-17

Het is geweldig!

Het is geweldig! Kan niet meer zeggen ... Het zijn erg leuke tools voor iphone-gebruikers.

Door Akspate 2019-01-09

HET IS EEN MOOIE APP

ZIJN MOOIE APP. IK VOND MIJN ALLE DAATA TERUG DOOR DEZE APP HET WAS OWSM VOOR MIJ.

Door Adalfadly 2019-01-02

Bedankt

Bedankt voor het handige programma

Schrijf een recensie