Een handleiding voor WhatsApp's functie Verwijderen voor iedereen

Heeft u te maken met een situatie waarin u een bericht naar de verkeerde persoon stuurt, per ongeluk gevoelige informatie deelt of iets cruciaals verkeerd spelt?

WhatsApp Verwijderen voor iedereen geeft een tweede kans om u te redden en mogelijk schaamte of verwarring te voorkomen. In dit bericht vindt u meer informatie over de functie voor het intrekken van berichten. U kunt de mogelijkheden en beperkingen ervan verkennen.

Whatsapp verwijderen voor iedereen

Deel 1. Wat doet WhatsApp voor iedereen?

De functie Verwijderen voor iedereen van WhatsApp is speciaal ontworpen voor het ongedaan maken van de berichten die je al hebt verzonden. Hiermee kunt u een bericht verwijderen uit zowel uw chat als de chat van de ontvanger. Deze functie kan een verzonden bericht in een individuele of groepschat intrekken. Wanneer het bericht voor iedereen is verwijderd, wordt het vervangen door de melding Dit bericht is verwijderd.

Whatsapp verwijderen voor iedereen Prompt

Het is heel gebruikelijk om berichten met feitelijke fouten te verzenden. Met Verwijderen voor iedereen kunt u deze fouten verwijderen en een gecorrigeerde versie verzenden. Als je je bericht per ongeluk naar de verkeerde persoon stuurt, of als het bericht gevoelige informatie bevat, kan WhatsApp Verwijderen voor Iedereen je helpen schaamte te voorkomen of de verspreiding van het bericht te minimaliseren.

Whatsapp verwijderen voor iedereen-functie

Zoals je hierboven kunt zien, heb je ongeveer twee dagen de tijd om een ​​bericht voor iedereen te verwijderen. Als de ontvanger het bericht echter al heeft gezien of niet de nieuwste versie van WhatsApp gebruikt, werkt het verwijderen mogelijk niet. Bovendien heeft hun apparaat een actieve internetverbinding nodig.

De functie Verwijderen voor iedereen van WhatsApp ondersteunt ook groepschats. Als groepsbeheerder heeft u extra bevoegdheden om berichten te verwijderen die door andere leden zijn verzonden. In dat geval kun je de informatiestroom binnen de groep beter beheersen. Ook kunt u snel gevoelige informatie en ongepaste inhoud verwijderen of gesprekken opschonen.

Toegang tot en gebruik van Verwijderen voor iedereen op WhatsApp

Open WhatsApp en zoek de chat met het bericht dat je wilt intrekken. Blijf het bericht aanraken en tik vervolgens op de prullenbakknop in de menubalk. In sommige WhatsApp-versies voor Android kun je op de knop met de drie stippen tikken en vervolgens Verwijderen kiezen. Selecteer Verwijderen voor iedereen om uw bewerking te bevestigen. Dit WhatsApp-bericht wordt verwijderd uit zowel uw chat als de chat van de ontvanger.

Gebruik WhatsApp Verwijderen voor iedereen Android

Zoals ik hierboven al zei, kun je als groepsbeheerder berichten verwijderen die door een ander groepslid zijn verzonden. U kunt soortgelijke stappen gebruiken om ongepaste inhoud te verwijderen en de orde te handhaven. Zodra u de bewerking Verwijderen voor iedereen uitvoert, wordt het bronbericht vervangen door: Dit bericht is verwijderd door beheerder [beheerdersnaam].

Deel 2. Hoe u per ongeluk verwijderde berichten van WhatsApp kunt herstellen

Voor deze per ongeluk verwijderde WhatsApp-berichten heb je nog steeds een kans om ze terug te krijgen, vooral als je het recht hebt backup bestanden. Het herstellen van WhatsApp-chats is sterk afhankelijk van of je een back-up hebt

Herstel per ongeluk verwijderde berichten van een WhatsApp-back-up

Als je een geschikte WhatsApp-back-up hebt die de verwijderde berichten bevat, kun je deze handig herstellen door de app opnieuw te installeren en ze vanaf de back-up te herstellen.

Je kunt de gebruikelijke manier gebruiken om WhatsApp van je Android-telefoon of iPhone te verwijderen. Installeer het vervolgens opnieuw vanuit de app store. Log in op je account en koppel je telefoonnummer opnieuw aan WhatsApp. Wanneer u de vraag krijgt om uw chatgeschiedenis te herstellen vanaf een back-up, selecteert u het back-upbestand dat de verwijderde berichten bevat. Tik op Herstellen om ze te herstellen.

Herstel WhatsApp van Google Drive naar Android

Maak een back-up van uw WhatsApp-berichten op een computer

Aiseesoft WhatsSync is een populaire WhatsApp-chatoverdracht waarmee u een back-up van uw berichten en media kunt maken op een Windows-pc of Mac. Bovendien kun je WhatsApp-gesprekken rechtstreeks van de ene telefoon naar de andere kopiëren. Wanneer u enkele belangrijke WhatsApp-berichten kwijtraakt, kunt u er ook op vertrouwen om ze vanaf back-ups te herstellen.

Download gratisVoor ramen

Veilig Bestellen100% veilig. Geen advertenties.

Download en open WhatsSync op uw computer. Voor enkele waardevolle chats kunt u verbinding maken met uw telefoon en vervolgens de back-upfunctie kiezen. Zoals je kunt zien, kun je hiermee ook WhatsApp-gegevens overbrengen tussen apparaten en chats herstellen vanuit een back-upbestand.

Maak een back-up van Whatsapp-gegevens

Deel 3. Veelgestelde vragen over WhatsApp Verwijderen voor iedereen

Kan de beheerder WhatsApp-berichten voor iedereen verwijderen na de tijdslimiet?

Nee. WhatsApp staat beheerders toe om berichten voor iedereen binnen twee dagen te verwijderen. Nadat de tijdslimiet is verstreken, kunnen beheerders geen berichten voor iedereen verwijderen.

Als je een bericht op WhatsApp verwijdert, kunnen andere mensen het dan zien?

Je hebt twee opties om berichten op WhatsApp te verwijderen: Verwijderen voor mij en Verwijderen voor iedereen. Met de functie Verwijderen voor mij wordt het bericht alleen uit uw chatvenster verwijderd. De ontvanger of andere leden op de grond zullen het bericht nog steeds zien. Aan de andere kant verwijdert Verwijderen voor iedereen het bericht voor iedereen in de chat. Alleen de groepsbeheerder mag berichten verwijderen die door andere leden zijn verzonden.

Worden verdwijnende berichten voor iedereen op WhatsApp verwijderd?

Ja, verdwijnende berichten worden voor iedereen op WhatsApp verwijderd. Maar u moet weten dat deze verdwijnende berichten alleen van toepassing zijn op nieuwe berichten die worden verzonden nadat de functie in een chat is ingeschakeld. Na het gekozen tijdsbestek, bijvoorbeeld 24 uur, 7 dagen of 90 dagen, verdwijnen berichten voor iedereen. Uitgewisselde berichten blijven zichtbaar.

Conclusie

Na het lezen van dit artikel hoop ik dat je meer te weten komt over de WhatsApp Verwijderen voor iedereen functie. Door de voordelen en beperkingen ervan te begrijpen, kunt u het op verantwoorde wijze gebruiken en betere communicatie bevorderen. U moet voorkomen dat u WhatsApp Delete for Everyone regelmatig gebruikt. Anders kunnen er vragen rijzen bij de ontvanger. Houd in de eerste plaats rekening met wat u verzendt en controleer de ontvanger nogmaals voordat u op verzenden drukt.

Wat vind je van dit bericht?

Uitstekend

Beoordeling: 4.8 / 5 (gebaseerd op 106 stemmen)Volg ons op

Disqus IcoonLaat je reactie achter en neem deel aan onze discussie

WhatsApp herstellen

1.1 WhatsApp-herstel 1.2 Herstel verwijderde WhatsApp-berichten 1.3 Herstel verwijderde WhatsApp-chat 1.4 Herstel WhatsApp-berichten Android 1.5 Herstel WhatsApp Chatgeschiedenis Samsung 1.6 Herstel WhatsApp-video's / afbeeldingen Android 1.7 WhatsApp-berichten herstellen op nieuwe iPhone 1.8 WhatsApp herstellen van Google Drive naar iPhone 1.9 WhatsApp back-up en herstel 1.10 WhatsApp herstellen vanaf iCloud
WhatsSync Whatsync Windows

Een efficiënte WhatsApp-overdrachtstool die snel een back-up maakt van alle WhatsApp-chats, video/audio, bestanden, stickers en meer en deze synchroniseert op iOS/Android-apparaten en online cloudservices.

Download gratisVoor ramen

Veilig Bestellen100% veilig. Geen advertenties.

Terug naar boven