Uitloggen bij iCloud met of zonder wachtwoord in iOS 12/13/14

24 september 2019Nicole Jones

Er zijn veel vergelijkbare vragen zoals "Als ik uitlog bij iCloud op mijn iPhone, verlies ik dan alles?". Is je huis leeg als je op reis gaat? Welnu, het antwoord is Nee. Afmelden bij iCloud-account betekent dat u tijdelijk tijdelijk afscheid wilt nemen van iCloud. Op een dag log je opnieuw in bij iCloud, je hebt toegang tot alle iCloud-gegevens op de oorspronkelijke plaats.

Meld u af bij iCloud met of zonder wachtwoord

Wat gebeurt er als je uitlogt bij iCloud? Gedurende deze tijd kunt u iCloud Mail en iCloud Drive niet gebruiken omdat u de iPhone zojuist hebt afgemeld bij iCloud. De iCloud-synchronisatiefunctie is inactief. Je hebt de keuze om de gegevens op je iOS-apparaat te verwijderen of te bewaren. Zo zijn al uw foto's, video's, notities, contacten en andere gerelateerde bestanden veilig.

Deel 1: Afmelden bij iCloud zonder iets te verliezen

U verliest de eerdere persoonlijke gegevens niet wanneer u uitlogt bij iCloud op de iPhone. Anderen kunnen uw iCloud-account niet gebruiken en hebben ook geen toegang tot uw iCloud-gegevens.

Stap 1.
Zet je iPhone aan. Open de app Instellingen.
Stap 2.
Tik op je naam bovenaan het scherm.
Stap 3.
Scroll naar beneden en tik op "Afmelden" in het rood.
Stap 4.
Als je Zoek mijn iPhone eerder hebt geactiveerd, moet je het Apple ID-wachtwoord invoeren. Tik op "Uitschakelen" om deze functie uit te schakelen.
Stap 5.
In het dialoogvenster "Bewaar een kopie van uw gegevens op deze iPhone", kunt u beslissen of u contacten, agenda's, herinneringen en Safari wilt behouden of niet.
Stap 6.
Tik op "Afmelden" en bevestig om uit te loggen bij iCloud in iOS 12/13/14.
uitloggen

Opmerking: Als je je wilt afmelden bij iCloud op Mac, klik dan op “Apple-menu”> “Systeemvoorkeuren”> “iCloud”> “Afmelden”> “Bewaar een kopie” / “Bewaar op deze Mac”. Je kan nog steeds toegang tot foto's in iCloud, evenals video's, contacten en meer.

Deel 2: Afmelden bij iCloud zonder het Apple ID-wachtwoord te kennen

Wat als u uw Apple ID-wachtwoord bent vergeten? Is het mogelijk om zonder wachtwoord uit te loggen bij iCloud? U kunt de onderstaande stappen volgen om verwijder iCloud-account van iPhone en iPad zonder wachtwoord.

Stap 1.
Open de app Instellingen op de iPhone. Zoek en kies "iCloud" in de lijst.
Stap 2.
Voer een willekeurig nummer in onder "iCloud-accountgegevens". Tik op "Gereed" om verder te gaan.
Stap 3.
ICloud zal u zeker vertellen dat u een onjuiste iCloud-gebruikersnaam of -wachtwoord heeft ingevoerd. Tik op "OK" gevolgd door "Annuleren" om de iCloud-pagina te openen.
Stap 4.
Kies opnieuw uw iCloud-account. Verwijder de beschrijving en tik vervolgens op "Gereed".
Stap 5.
Nu komt u op de iCloud-pagina zonder dat een wachtwoord vereist is. Tik onderaan op "Verwijderen". Tik later nogmaals op "Verwijderen" om zonder wachtwoord uit te loggen bij iCloud-account.
Zonder wachtwoord

Deel 3: Wis permanent alle iCloud-bestanden en instellingen op de iPhone na uitloggen bij iCloud

Als u alle iPhone-inhoud en instellingen permanent en grondig wilt wissen, kunt u dit uitvoeren FoneEraser om alles op je iPhone en iPad schoon te maken. U kunt kiezen uit drie niveaus voor het wissen van gegevens. Zelfs als u uw oude iPhone of iPad op eBay of elders doorverkoopt, kunt u ook uw privacy beschermen zonder enige mogelijkheid tot herstel. In een woord, de iPhone Eraser is een directe maar ultieme tool die u kunt gebruiken nadat u zich hebt afgemeld bij iCloud op iPad en iPhone zonder Apple ID-wachtwoord.

FoneEraser

Downloads

Aiseesoft FoneEraser

  • Wis permanent contacten, berichten, foto's, video's, muziek, notities, Safari-geschiedenis en meer bestanden van elk iOS-apparaat.
  • Wis iOS-gegevens op laag niveau, gemiddeld niveau en hoog niveau om gegevens in verschillende tijden te overschrijven.
  • Verwijder alle bestanden en instellingen op meer dan één iDevice tegelijk.
  • Ondersteunt alle iPhone-, iPad- en iPod-apparaten met iOS 12, iOS 13, iOS 14, iOS 15 en meer.

Conclusie

Wanneer u uitlogt bij iCloud, logt u ook uit bij alle aan iCloud gerelateerde services, zoals App Store, Find My Friends, Game Center, iCloud-back-up, iCloud-schijf en meer. Natuurlijk kunt u een kopie van belangrijke bestanden maken voordat u zich afmeldt bij iCloud-account met of zonder wachtwoord. Als je iCloud niet meer op deze iPhone of iPad wilt gebruiken, kun je FoneEraser gebruiken om alle gedownloade bestanden, persoonlijke instellingen en caches te wissen. Die gewiste bestanden zijn onherstelbaar.

Wat vind je van dit bericht?

Uitstekend

Beoordeling: 4.8 / 5 (gebaseerd op 103 stemmen)Volg ons op

Disqus IcoonLaat je reactie achter en neem deel aan onze discussie

iOS-tips

[Downgraden van iOS] Hoe te downgraden van iOS 13/14 Updaten naar iOS 13/14 Hoe de iPhone geforceerd af te sluiten (zelfs iPhone 11 Pro) iOS verschijnt niet Fix iPhone Software Update Server kon niet worden gecontacteerd Afmelden bij iCloud Download iOS 13/14 Beta op iPhone
FoneEraser doos

Het krachtigste hulpprogramma ooit, waarmee gebruikers alle iPhone-inhoud zoals contacten, berichten, foto's, video's, notities enz. En instellingen permanent en grondig kunnen wissen.

Terug naar boven